Primjena upotpunjene Russellove metode u multimodalnom transportu - Štefančić, Gordana; Gjumbir, Marijana (Promet - Traffic&Transportation, 2012)
Praćenje novih matematičkih metoda omogućuje usavršavanje postojeće programskepodrške, a ostvareni rezultati mogu se izravnoprimijeniti u praksi. To ilustrira u ovom raduupotpunjena metoda Russellovih aproksimacijapri rješavanju transportnog problema u multimodalnomtransportu.