Analiza pouzdanosti rada uređaja daljinskog upravljanja SPEV-a - Mlinarić, Tomislav; Toš, Zdravko; Trajbak, Krešimir (Promet - Traffic&Transportation, 2012)
Na temelju prikupljenih podataka o kvarovima i smetnjama na uređajima daljinskog upravljanjastabilnih postrojenja električne vuče urazdoblju od 1971. do 1988. godine načinjena je analiza, primjenom adekvatnih metoda, iz čega su proizašli odgovarajući zaključci. Posebno je važan zaključak koji upućuje na veliku korisnost.