Prilog proučavanju transporta i zbrinjavanja otpada u gradu Zagrebu - Dadić, Ivan; Đaković, Nikola; Vuković, Nedeljko (Promet - Traffic&Transportation, 2012)
Učestala zagađenja okoliša i vode uzadnjim su godinama potencirala pronalaženje ekološki prihvatljivog rješenja zbrinjavanja otpadnih tvari, tj. njihovo energetsko iskorištenje. U radu je prikazana problematika zbrinjavanja otpadaka u gradu Zagrebu. Dani su prijedlozirješenja opskrbe TE- TO otpadom, kao i rješenja infrastrukture cestovne i željezničke).