Preraspodjela cestovnog prostora u središnjoj zoni grada Zagreba - Golubić, Jasna (Promet - Traffic&Transportation, 2012)
U radu je dan prijedlog preraspodjele cestovnog prostora u središnoj zoni grada Zagreba. Takvim svrhovitim oblikovanjem prometnih površina mogao bi se dobiti dodatni prostorod 31 979 m2 koji bi značio veću sigurnost, manje zagađenje okoliša, ali i vraćanje nemotoriziranim sudionicima prometa površina koje su im bile oduzete predimenzioniranjem automobilskog prometa.