Razmjena PTT usluga između Jugoslavije i Evrope - Jaram, Slavko; Acinger, Krešimir (Promet - Traffic&Transportation, 2012)
Izneseni su podaci i analizira110 kretanje pismovnih, paketskih, telegrafskih i telefonskih usluga koje se razmjenjuju s Evropom u razdoblju od 1979-1988.g. Predlaže se koncentrirati ulaganja u modernizaciju telefonije, razvoj mreže za prenos podataka i racionalizaciju ostalih usluga. Eventualnim ulaskom Jugoslavije u EZ došlo bi do povećanja PTT prometa i povećanih ulaganja u dohodovna telekomunikacijsku mrežu.