Mjere sigurnosti u zračnom prometu Evrope nakon 1992. - Suić, Ivan (Promet - Traffic&Transportation, 2012)
Autor obrazlaže potrebu i sadašnje stanje u pogledu mjera sigurnosti na aerodromima, te navodi i opremu za tu svrhu. S obzirom na trend usavršavanja terorističkih akcija i sredstava, pledira da svi sudionici u zračnom prometu maksimalno surađuju u provođenju mjera na nacionalnom i međunarodnom nivou.