Nova PTT usluga - radiopoziv (radio-paging) - Mikula, Miroslav (Promet - Traffic&Transportation, 2012)
U radu se daje opći prikaz nove PTT usluge- radiopoziva (radio-paging}, koja se realizira u suradnji s RTV. Prvo se opisuje konfiguracija sustava radiopoziva, te se daje pregled osnovnih značajki njegovih glavnih dijelova. Zatim se analizira razvoj radiopoziva u svijetu i u nas. Na kraju se razmatra perspektiva ove usluge u odnosu na mobilnu telefoniju, te pretpostavlja njen mogući razvoj.